Друзі, давайте зустрічатися частіше!

У школах є добра традиція влаштовувати зустрічі із випускниками минулих років. Така зустріч відбулася і у Словітському НВК І- III ст.

Цього року до школи прийшли ювілейні випуски 1988 та 1998 років разом з своїми класними керівниками. Серед гостей були захисники наших кордонів на Сході України. Для них учні школи підготували окрему сторінку свята.

Для кожного колишнього випускника школа – це віконце у країну знань. Зустріч із шкільним минулим – це завжди свято, оскільки є можливість пригадати добрих друзів, цікаві уроки, веселі перерви, екскурсії. А найголовніше – це довгождана зустріч із улюбленими вчителями, які посіяли у серцях колишніх дітей зернинки розуму та добра, навчили любити свій рідний край.

Теплі слова ведучих були звернені саме до них – педагогів, добрих, терплячих, розумних, завжди з іскорками любові в очах. Присутні в залі привітали їх бурхливими аплодисментами. Завжди з теплотою у серці випускники Словітського НВК будуть згадувати своїх учителів. А пам’ять про тих, які не змогли прийти, бо вже відійшли у вічність, вшанували хвилиною мовчання. Також на святі вшанували пам’ять загиблих героїв Небесної Сотні, героїв АТО.

З словами привітання до гостей звернулася директор школи Лемішка Л.А., своїми спогадами поділилися класні керівники Борух Б.Д. Та Колодій М.І.

Протягом усього вечора - зустрічі панувала тепла і доброзичлива атмосфера свята. Звучали пісні, були і запальні танці. Шкільне дитинство повернулося до гостей свята у вигляді Принца і Попелюшки, Буратіно і Мальвіни.

Свято підготувала і провела педагог-організатор Дзендзелюк Н.П., музичний керівник Гембара В.В.

/Files/images/260418_06.jpg

/Files/images/260418_07.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 427