Повернутися до звичайного режиму

Друзі, давайте зустрічатися частіше!

Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. І так прекрасно, що існує давня традиція — щороку на початку лютого збирати випускників різних поколінь на вечір зустрічі у стінах рідної школи. У Словітському НВК ось уже багато років проходять такі зустрічі друзів.

У теплій атмосфері справді родинного свята зібрались в актовій залі колишні випускники школи, а тепер лікарі, вчителі, водії, інженери, юристи, будівельники, програмісти, бізнесмени — усі знавці своєї справи.

Протягом усього вечора-зустрічі панувала тепла і доброзичлива атмосфера свята. Звучали пісні, виконувалися запальні танці, сценки у виконанні старшокласників. А шкільне дитинство повернулося до гостей свята у вигляді казкових героїв, які зворушливо привітали випускників школи. Багато теплих, щирих, хвилюючих серце слів прозвучало з вуст вчителів, які колись навчали гостей. У свою чергу до учительського колективу зі словами вдячності звернулися гості свята.

Приємно було усім присутнім переглянути також мультимедійну презентацію, яка дала можливість поринути у спогади про минулі шкільні роки.

Була на зустрічі й ота сумна страшна хвилина – хвилина мовчання. Коли на очах бриніли сльози. Згадали своїх вчителів та однокласників, які вже ніколи не переступлять шкільного порогу, згадали Героїв Небесної Сотні, захисників України, які загинули на Сході, бо їхні душі відлетіли у вічність.

Пройшли, пробігли роки… Але очі наших випускників не втратили веселих іскорок та блиску. У кожного своє життя, але кожне по-своєму цікаве, насичене подіями, всім є що сказати про себе, про свої здобутки, здобутки своєї родини. Говорити один з одним, здавалося б, могли до безкінечності. Це був ще один день дитинства, хоч уже й дорослих людей, ще на один день всі стали веселими безтурботними учнями.

/Files/images/230217_12.jpg

/Files/images/230217_13.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 449