Спільне засідання ШПМ вчителів географії та вчителів природничо-математичного циклу Словітського освітнього округу

Головне завдання вчителя – зробити навчання цікавим. Для учня – посильним і успішно-результативним, для вчителя радісним. На базі Підгайчиківської ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено спільне засідання ШПМ вчителів географії (керівник Цуп Н.С.) та вчителів природничо-математичного циклу Словітського освітнього округу (керівник Переймибіда І.П.).

Уроки проведені вчителями (Волошин І.Ю. «Вода в атмосфері. Хмарність», 6 клас; Сеньків Г.Є. «Розв’язування задач за допомогою складання систем рівнянь другого степеня з двома змінними», 9 клас; Ковбаса О.Б. «Хімічні властивості кисню: взаємодія з вугіллям, сіркою, фосфором, магнієм. Реакція сполученням», 7 клас) відзначилися високим методичним рівнем, різноманітністю, інноваційністю.

На уроках були використані такі методи та прийоми як: робота в парах, «географічний код», «географічний бій», «спробуй», евристична бесіда, «мозковий штурм», поетична хвилинка, «метод-прес» та інші. Учителі вдало поєднали їх із використанням мультимедійних презентацій. Під час обговорення, присутні подякували педагогам за цікаві та змістовні уроки.

/Files/images/230217_8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 425