Участь у Великій грі

Учні представили свою команду “СТБ” (Словітська територія безпеки), яка 16 лютого 2017 року зайняла 3-тє місце у Фінальній грі команд проекту “Школа безпечного життя” у м.Золочів і виборола м’ячі, постери на тему: “Безпека життя”, футболки і, найцікавіше - сертифікат на відвідування розважального, спортивного та оздоровчого комплексу Аквапарк ”Пляж”.

Велика гра складалася з трьох етапів, на яких команда в складі 10 учнів (Матвіїв Андрій, Гембара Мар’яна, Хахула Віталій, Мигоцька Марія, Суржикова Анастасія, Макар Анастасія, Ониськів Богдана, Решетівська Каріна, Цюпка Іван, Заверчук Андрій) презентували свою команду «Наша школа - територія безпеки», захистили постер соціальної реклами з безпеки і пройшли змагання-естафету «Лабіринт знань».

Призове місце «СТБ» здобула завдяки навчанню у «Школі безпеки життя», яке тривало у Словітському НВК протягом трьох місяців. Практичний психолог Вібла Ю.В. спільно з поліцейською Лютіковою О.А. провели 11 цікавих, захоплюючих занять, на яких школярі збагатили свої знання про правопорушення і відповідальність, безпеку вдома, на вулиці, в школі, кібербезпеку, безпеку пішоходів, пасажирів, велосипедистів та інші.

Проект здійснювався за сприяння Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив.

/Files/images/230217_5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 405